Ügyintézők:
+36 30 182 8900 / 2
2-es mellék
8:00-17:45

Iroda és ügyfélszolgálat
E-mail: info@futarszolgalat.hu  
1097. Budapest, Kén utca 6.

Nyomkövetés

Azonostó:

Ügyintézők:
+36 30 182 8900 / 2
2-es mellék
8:00-17:45

Iroda és ügyfélszolgálat
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
1097. Budapest, Kén utca 6.

Szállítmányozás: Raklapos és palettás fuvarozás

Raklapos áruk, paletták, angol paletták gyűjtő fuvarozása 

Ügyintézőnket hívja ezen a számon: +36 30 182 8900 / 2. mellék 

Az árak szabványos EUR (1,2 x 0,8 m) méretű (vagy kisebb méretű) maximum 1,8 m magas raklapra vonatkoznak, nagyobb méret esetén raklaphellyel számolunk. Nagyobb méretű paletta esetén a pótdíjról érdeklődjön ügyintézőinknél. 1000 kg-nál nagyobb tömegű raklapok szállítását nem vállaljuk.

Raklapos szállításnál utánvétet NEM kezelünk.

A tranzitidő 2-5 munkanap

Emelőhátfalas járművet (500 kg/paletta tömegig) csak külön megbeszélés szerint biztosítunk. A tranzitidő és a fuvardíj módosulhat. Hátlapos autóval csak akkor tudunk szállítani, ha a helyszín legalább 7,5 T össztömegű járművel megközelíthető (a legtöbb városközpontba, nem tudunk szállítani hátfalas járművel).

Egyszerű kalkuláció

Áraink a visszavonásig érvényesek. Az EUR raklapra vonatkozó nettó és az ÁFA értékével növelt fuvardíjakat a lenti táblázat tartalmazza. A fuvardíj belföldi szállításra vonatkozóan egységes. Napon belüli időpont nem kérhető, ha 8-18 óra között nincs nyitva a cím, előre kell egyeztetni, hogy ne keletkezzen szállítási pótdíj.  

A feladó vagy a címzett hibájából meghiúsuló árukezelés (pl. felvétel vagy leadás 10 percen belül nem valósítható meg), illetve a tervezett szállítási nap előtti munkanapon 17 óra után lemondott megbízás 50%-os költséggel kerül felszámolásra.

Fuvardíjak EUR raklap méretű palettára:

Tömeg

nettó Ft

bruttó Ft

 0-249 kg

19700

25019

250-499 kg

22300

28321

500-1000 kg

24900

31623

 

A szolgáltatás általános jellemzői:

  • A másnapi beszállításhoz 15 óráig kell leadni a rendelést. A másnapi beszállítás így sem garantált, de nagyobb a valószínűsége.
  • A szolgáltatást szállítmányozóként gyakran alvállalkozó partnereink végzik. Minden szállítási adatot előre, pontosan kell leegyeztetni. A sofőrökkel megbeszélt információk elvesznek, más fogja az árut kiszállítani, mint aki beszállította. 
  • A fuvardíj kézi rakodást nem tartalmaz, kézi rakodást nem vállalunk
  • Megfelelően csomagolt és rögzített áru esetén a küldeményért vállalt értékgarancia 100.000 Ft beszerzési értékig terjed.
  • Maximum 10 perc díjmentes várakozás felvételnél és leadásnál.
  • Csomagolatlan (szennyezett, hiányos, lezáratlan, az áru természetéből fakadó előírásoknak nem megfelelő csomagolású) árukért nem vállalunk felelősséget illetve fenntartjuk a jogot, hogy a problémás áru elszállítását megtagadhatjuk.
  • Bútorok raklapos rendszerben történő szállítást raklapra mozgásmentesen rögzítve tudjuk elvállalni.
  • Raklapos szállításnál az áru ne tudjon elmozdulni a szállítás során, ne lógjon túl a paletta szegélyein, valamint a paletta bírja el a ráhelyezett sokszor nem egyenletes terhelést.
  • Belföldi gyűjtő szolgáltatásban veszélyes áru szállítására nincs engedélyünk. A Megrendelő büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, küldeményei a közúti áruforgalomban nem számítanak veszélyesnek, nem lobbanékony, nem maró, nem gyúlékony, nem rádióaktív, nem mérgező hatású, valamint emberre, állatra és a környezetre nem veszélyesek.

 Képek:

Raklapos áru kiszállítás előttRaklapos áru kiszállítás előtt

Raklapos áru kiszállítás előttRaklapos áru kiszállítás előtt

Raklapos áru kiszállítás előttRaklapos áru kiszállítás előtt

Raklapos áru kiszállítás előttRaklapos áru kiszállítás előtt

 

Raklapos áru kiszállítás előtt